string(11) "-loen-wet-t" Loën wet 't

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Loën wet 't

vrijdag 22 september 2017 14:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Overloons dorpsgenoten spel

Loën wet ‘t is een spel waarbij teams in een race tegen de klok vragen uit de opdrachtenbijbel moeten beantwoorden. Hulpmiddelen mogen daarbij ingezet worden. De teamcaptain wordt op vrijdag 22 september bij Partycentrum Bos verwacht voor een korte uitleg en het overhandigen van de bijbel. Vervolgens vertrekt het team naar een zelfgekozen locatie in Overloon. Dit kan bij iemand thuis zijn, in een café of bij een vereniging. De opdrachtenbijbel dient om 23.30 uur weer bij Partycentrum Bos te worden ingeleverd.

Alle vragen, opdrachten en instructies zijn in de bijbel opgenomen. Algemene en Lónse vragen uit verschillende categorieën passeren de revue. De kans bestaat ook dat de jas aan moet om bepaalde vragen te kunnen beantwoorden. Daarnaast worden de teams verrast met een geheime opdracht. Hoe laat, waar en waarover dat gaat blijft nog geheim.

Op zaterdagavond  23 september zal de feestelijke prijsuitreiking bij Partycentrum Bos plaatsvinden. De strijd draait in dit spel om de spaarpot. De winnende teams (1, 2, 3) ontvangen een percentage uit deze spaarpot. Dit bedrag verdelen de teams vervolgens over drie stichtingen en/of verenigingen uit Overloon. De eerste plek ontvangt daarnaast een cadeaupakket en de titel Loën wet ‘t kampioen van 2017.

Voor de inhoud van de spaarpot vraagt Loën wet ’t de Overloonse ondernemers om een financiële bijdrage. Het bedrag komt geheel ten goede aan de eigen gemeenschap.

Zin om mee te doen? Schrijf je dan in als groep van ongeveer 8 personen. Dit kan met vrienden, familie, sportverenigingen of buurtverenigingen. Inschrijven kan vanaf donderdag 28 juli 2016 middels de flyer of digitaal via Facebook. Het inschrijfgeld bedraagt €17,50 per team en wordt voldaan bij het afhalen van de opdrachtenbijbel.

De organisatie is in handen van 11 dorpsgenoten met hart voor de Overloonse gemeenschap. Voor vragen over het evenement kun je contact opnemen met de organisatie door het sturen van een e-mail naar loenwetut@gmail.com.