Deel dit artikel ‹ Terug

Hillbilly Hayride in Cafe Buitenlust Landhorst

Geplaatst op: donderdag 12 januari 2017


Ook in 2017 is er weer regelmatig live muziek te beleven in cafe Buitenlust , zo zijn er al weer interessante bands uit o.a. de USA en Ierland vastgelegd , maar we beginnen zaterdag 21 januari met een bluegrass band uit de Peel ! Hillbilly Hayride , de naam zegt eigenlijk al genoeg ! Naast old time originals vermaken ze het publiek graag met footstompin´bluegrass uit minder ver vervlogen tijden . Ook al zingen ze over gebroken harten, drank en andere ellende, van deze muziek word je vrolijk! Van The Carter Family naar de Hackensaw Boys en via Dolly Parton weer terug naar Old Crow Medicine Show .Yeeha roepen mag best.

Op het podium gaan ze ervoor. Met een aanstekelijk enthousiasme serveren ze deze muziek zoals het hoort: puur en oprecht. Meerstemmige vocalen maken het geluid van de banjo , mandoline, contrabas, gitaar, ukelele en lapsteel compleet.

Dat ze zich kunnen inleven in deze muziek van het Amerikaanse platteland is eigenlijk niet zo gek. Op de lapsteel kapper na komen ze allemaal regelrecht uit de Peel, Moonshiners worden gewoon jeneverstokers! Een hayride was het oogstfeest bij het naar binnen halen van de eerste baal hooi. Wat is nou het verschil met een aspergefeest ? They´re gonna raise a ruckus tonight !

Zaterdag 21 Januari, aanvang 21.30 uur
Cafe Buitenlust Landhorst

Info: www.partycentrumbuitenlust.nl

Foto credit : Moniek Wildenberg