Deel dit artikel ‹ Terug

Deze maand Eye in the sky en Of ik gek ben in Filmhuis Mill

Geplaatst op: maandag 9 januari 2017


Deze maand zijn er 2 films geprogrammeerd in Filmhuis Mill, onderdeel van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. De film Of ik gek ben die vrijdag 20 januari te zien is, is bovendien helemaal gratis toegankelijk. En alsof dat nog niet genoeg is, zal acteur Mike Weerts deze avond aanwezig zijn om wat te vertellen over deze film. Woensdagavond 18 januari draait om 20.00 uur de film Eye in the sky. Een ticket hiervoor kost 5,-- euro en dat is zoals gebruikelijk inclusief een consumptie. Reserveer tickets via www.myllesweerd.nl, haal ze op bij de balie en ook zijn deze zolang de voorraad strekt aan de kassa verkrijgbaar.

Woensdag 18 januari 20.00 uur - Eye in the sky
Eye in the Sky is een bloedstollende actiethriller waarin we kolonel Katherine Powell (Helen Mirren) volgen die een geheime actie leidt die terroristen in Kenia moet ontmaskeren.
Wanneer kolonel Katherine Powell (Mirren) de opdracht krijgt om een geheime drone-missie te leiden, kan ze nog niet voorspellen wat haar te wachten staat… Het is de bedoeling dat ze een groep terroristen moet arresteren die op een schuilplaats verblijven in Nairobi, Kenia.
Al snel komen ze er achter dat de terroristen andere plannen hebben en moet Katherine de plannen wijzigen en de groep uitschakelen. Dit lijkt goed te gaan, tot het moment dat dronepiloot Steve Watts (Aaron Paul), die de leiding heeft over de uitschakeling, een klein meisje spot bij de verblijfplaats van de terroristen. Samen moeten ze beslissen of ze bereid zijn haar leven op te offeren of niet…

Vrijdag 20 januari 20.00 uur - Of ik gek ben
De succesvolle, jonge kunstenaar Benjamin is compleet in de war als hij in een tbs-kliniek belandt omdat hij zich niets herinnert van wat er gebeurd is. Het leven in de kliniek is absurd en meedogenloos, maar langzaam krijgt Benjamin hier weer grip op zijn leven en beseft hij wat voor oppervlakkige narcist hij was in zijn vorige leven. Eenmaal vrij, doet het weerzien met zijn oude vrienden de grond onder hem opnieuw wegzinken en zet hij een groot vraagteken bij wat nu eigenlijk de waarheid is.  

Meer
Wilt u meer weten over de film- en theatervoorstellingen in Cultureel Centrum Myllesweerd? Like de facebookpagina, volg ze op twitter of zie regelmatig www.myllesweerd.nl