Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

DZ Auto Import; maakt dromen waar

Geplaatst op: donderdag 1 december 2016


De gepassioneerde Daniel Zoomer heeft onlangs de knoop doorgehakt en besloten om voor zichzelf te beginnen. Onder de naam DZ Import is hij in Cuijk zijn bedrijf gestart. Wat hij doet? Dromen waarmaken!

“Ik ben er om de import van uw droomauto van A tot Z af te handelen. Ik ben gespecialiseerd in het importeren van jong gebruikte auto's. De auto's die ik aanbied vallen altijd onder de fabrieksgarantie, zijn absoluut schadevrij en zijn uitsluitend afkomstig van merkdealers. Ik bedien zowel particulieren als de zakelijke markt.”

Uitdaging
Daniel werkt secuur, met aandacht en geen vraag is hem te gek, wanneer het om auto's draait. Na dertien jaar ervaring op gedaan te hebben in de autobranche vond hij het tijd zijn eigen weg te gaan.
“Ik vind het echt een uitdaging om iemands droomauto tot in de details te vinden. Dat miste ik bij mij vorige werk, waar er logischerwijs grenzen zaten aan wat je voor een een klant kon betekenen. Die grenzen heb ik nu niet meer. Ik ben pas tevreden als de klant uiterst tevreden is.”

Men kan bij DZ import aankloppen wanneer je exact weet wat voor auto je zoekt, maar ook wanneer je een vaag idee hebt, maar nog niet precies weet wat je wil.
“Dat is natuurlijk minstens zo leuk. Ik heb graag een oriënterend gesprek met de klant om de wensen te bespreken. Samen komen we zeker bij de auto van jouw dromen uit.
Ik heb in mijn loopbaan met veel verschillende merken mogen werken en
zo specifieke voorkeuren ontwikkeld. Een echt lievelingsmerk heb ik echter niet.
Voor mij is het echt een combinatie van diverse aspecten wat een auto een droomauto maakt.”

Zoekopdracht
Op zoek naar de auto van jouw dromen? Maar geen idee waar te beginnen? Of geen tijd of kennis in huis om alle bijkomstige zaken goed te regelen.
Leg de vraag bij Daniel neer en hij zal uw auto niet alleen gaan zoeken, maar ook vinden. “Absoluut, want ik stop pas met zoeken tot jouw droom werkelijkheid is geworden.
Ik sta altijd in de startblokken, dus vul de gespecificeerde zoekopdracht in en ik ga van start!”

Het aanbod van DZ Import bekijken of nog meer weten over waarom Daniel zo geïnteresseerd is in auto's bijvoorbeeld? Kijk dan op zijn site of volg hem op zijn Social Media!

www.dzautoimport.nl